Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

Uutta elämää talliisi?

Kasvatus on pelissä hyvinkin jännää. Ehkäpä saat tehtyä omista kasvateistasi huippuhevosia? Kouluta varsa alusta asti menestykseen!

Tai ehkäpä haluat jatkaa huippu orisi sukua?

 

Miten saan varsan?

 

Mikäli haluat tammallesi varsan, voit mennä markkinoille, jossa kaikki tammaa etsivät orit ovat ilmoittautuneet. Sieltä vain hakemaan omasi!
Mikäli ilmoituksia ei ole, voit aina jättää oman ilmoituksesi markkinoille, että tammasi etsisi oria. Näin ollen kun ori löytyy ja sovitte astutuksesta ja hinnasta pelaajan kanssa ilmoittakaa päivitysvieraskirjassa tapahtuneesta astutuksesta ja mihin hintaan. Voit myös astuttaa omat hevosesi keskenään.
Me ylläpitäjät huolehdimme loput!

 

Miten sukupuoli, väri & rotu määräytyy?

Nämä asiat määräytyvät isän ja äidin mukaan. Sukupuoli arvotaan ja siitä puheen ollen heti kun astutus on suoritettu arvotaan tuleeko varsoja 2 vai 1. Mikäli sattuu sellainen onnenpotku, että hevosesi saakin kaksi varsaa yhdellä kertaa siirretään toinen automaattisesti orin omistajalle. Jos orin omistaja ei halua varsaa, saa tamman omistaja pitää molemmat, tai halutessaan pistää toisen varsan myyntiin hevoskauppaan tai markkinoille. Näistä päätöksistä keskustellaan päivitysvieraskirjassa!

Myös kaksosvarsojen sukupuolet arvotaan eli toinen voi siis olla ori ja toinen tamma. Näissä tapauksissa arvotaan kummalle pelaajalle menee tamma ja kummalle ori eli tämä kaikki on arpaonnesta kiinni!

Varsan kouluttaminen

Varsan pitää saada 5 koulutuspistettä ennen kuin sille voidaan alkaa keräämään treenipisteitä. Kun nämä 5 koulutuspistettä on saavutettu varsa on aikuinen. Yksinkertaista eikös?
Sinun tarvitsee siis vain kirjoittaa treeniviekkuun näin:

Talli esimerkki
Kouluttaa varsaa Pieni Esimerkki

Varsa saa 1 koulutuspisteen joka kerta. Varsan koulutus voidaan aloittaa vasta seuraavana päivänä syntymästä.

 

Kysyttävää? Autamme sinua mielellämme vieraskirjassa!

p.s muutokset mahdollisia pelin edetessä.

- Ylläpitäjät

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kuvat: (c) Kuvaaja ei halua nimeään mainittavan

©2019 HorseVillage - suntuubi.com