Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Hevosen ostaminen

 

Haluatko ostaa hevosen? Hienoa! Alla ohjeet miten sinun tulee toimia!

 

Hevosia voi ostaa kahdesta paikasta: 

1. Markkinoilta

Täältä löydät hevoset, jotka muut pelaajat ovat ilmoittaneet myytäviksi. Täältä näkee myös kaikki muut pelaajien ilmoitukset! Jos mieleisesi löytyy täältä, sinun tulee sopia myynnistä kyseisen pelaajan kanssa!

Kun molemmat osapuolet ovat hyväksyneet myynnin ja päässeet sopuun hinnasta, ilmoittakaa jompi kumpi meille ylläpitäjille Päivitysvieraskirjassa, että hevonen vaihtaa omistajaa, jotta osaamme siirtää hevosen talliisi ja siirtää kyseinen raha summa tililtäsi sille keltä ostit hevosen. 

Tärkeää on ilmoittaa hevosen nimi, kuka myy ja kuka sen ostaa ja mihin hintaan! Muuta ei sitten tarvitsekkaan kuin odotella, että saat hevosen tallillesi!

Tässä selvennykseksi esimerkki:

Myyn hevoseni esimerkki hintaan 200vre pelaajalle Sofiaw

 

2. Hevoskaupasta

Hevoskauppa on helpoin tapa ostaa hevosia. Kaupassa on aina jonkin verran hevosia mistä valita, ellei joskus enemmänkin ja yritämme vaihdella niitä usein. Hevosen kuvaa painamalla näet hinnan ja mahdollisen rodun. Kommentoi kuvan alle jos haluat ostaa kyseisen hevosen, sillä tosiaan hevosissa ei lue kuin hinta ja rotu, joten emme välttämättä tiedä mitä hevosta tarkoitat, jos kirjoitat päivitykset osioon.

Toiveita hevoskauppaan tulevista hevosista voi esittää tavallisessa vieraskirjassa! :) Otamme toiveet  huomioon vaihtaessamme hevosia kaupasta.

Miksi teemme näin? Koska haluamme pitää sivun siistinä ja se on osa pelin ideaa ettei aina ole saatavilla todella nättiä arabia tai yli suloista shettistä! 

©2019 HorseVillage - suntuubi.com